(+34) 972. 75.90.13 / 644.753.091 motosferran@gmail.com
Seleccionar página

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Si estàs aquí és perquè vols saber més sobre les obligacions i drets que et corresponen com a usuari d’aquest web https://motosferran.com i això està molt bé. El nostre deure és informar-te i el teu estar degudament informat.

En aquesta política de privacitat t’informarem amb total transparència sobre la finalitat d’aquest lloc web i tot el que afecta a les dades que ens facilitis, així com de les obligacions i drets que et corresponen.

Per començar, has de saber que aquest lloc web s’adapta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, el que afecta a les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés ia les cookies que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web s’ajusta a l’acompliment de les següents normatives:

  • El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferents països de la UE.
  • La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d’assumir els responsables d’una web o un bloc a l’hora de gestionar aquesta informació.
  • La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques a través de mitjans electrònics, com és el cas d’aquest bloc.

DADES D’IDENTIFICACIÓ

El responsable i titular d’aquest lloc web és MOTOS FERRAN BOUTIQUE S.L.

  • Nom: MOTOS FERRAN BOUTIQUE S.L.
  • CIF: B-17424037
  • Domicili Social: Carrer del Transport (Polígon Industrial Vinya Rohans), 26, Torroella de Montgrí, 17257, Girona
  • Activitat de la pàgina web: Prestació de serveis de venda i reparació de motos i bicicletes.
  • Correu electrònic: info@motosferran.com